Netwerken via Food for Thought

Food for Thought sessies zijn informele sessies. Het is een perfecte methode om kennis te maken met Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) en tegelijk een contactmoment met uw relaties te hebben. Dialoog aangaan met stakeholders, uw leveranciers en klanten, is onderdeel van MVI. Via een Food for Thought sessie combineert u het beste van twee werelden.

U laat uw relaties zien dat u toekomstgericht bezig bent. Duurzaamheid maakt hier vanzelfsprekend deel van uit. U betrekt hen bij uw ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid via deze sessie gericht op Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en heeft tevens een informeel moment gecreëerd om te netwerken.

Programma indicatie

Vanzelfsprekend stemmen we een Food for Thought sessie met u af. Hierbij echter een indicatie hoe zo’n netwerkbijeenkomst eruit kan zien:

17.30 uur Ontvangst met (broodjes)buffet & netwerken
18.30 uur Welkomstwoord door u
18.45 uur  Introductie MVI met nieuwste richtlijn: ISO 20400 on Sustainable Procurement
19:30 uur Aan de slag met risico- en prioriteitsanalyse
20:30 uur Afronding en borrel

VERZOEK OM MAATWERK

Origineel & Onderscheidend

ISO 20400 Guidance on Sustainable Procurement, ofwel: dé nieuwe richtlijn voor Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Een informele bijeenkomst op een locatie en tijdstip naar keuze waarbij u uw relaties uitnodigt. U neemt hiermee het initiatief in uw keten of sector als het aankomt op de trend van duurzaamheid. Wij zorgen voor een waardevolle basis van kennisoverdracht en bewustwording. U en uw relaties vullen ons aan met onderwerpen die voor u relevant zijn.

Samen maken we er een creatieve en interessante sessie van vol informele kennisuitwisseling en contacten!

BOEK NU UW SESSIE!
Drie doelstellingen; één sessie!

Na ruim drie jaar afstemmen met meer dan 40 landen is de internationale standaard op Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) vanaf mei 2017 een feit. Deze ISO-20400 richtlijn kent een aanpak die inzicht, structuur en handvatten biedt aan kleine en grote organisaties, zowel publiek als privaat. Alle grote internationale normen en gedragscodes zijn hierin ondergebracht om duurzaamheid van idee naar praktische implementatie bij inkooptrajecten te brengen.

Tijdens de Food for Thought sessie gaan we aan de hand van de “Dutch Wheel” inzicht geven hoe u MVI kunt opnemen in beleid en strategie. Oefenen met implementatie doen we door het maken van een risico- en prioriteitsanalyse; een belangrijk onderdeel van de richtlijn. De Food for Thought sessie geeft u een goede indruk van de richtlijn. Mocht u zich verder willen verdiepen: wij hebben hiervoor een 2-daagse training ontwikkeld.

Overzicht 2-daagse cursus

Een belangrijk aspect mbt het nemen van Maatschappelijke Verantwoordelijkheid betreft het aangaan van dialogen met stakeholders. Stakeholders zijn bijvoorbeeld uw eigen medewerkers, leveranciers en klanten. Wat zijn hun wensen, verwachtingen of verplichtingen op milieu en sociaal gebied?

Een Food for Thought sessie biedt u de gelegenheid om direct na een introductie van de richtlijn en MVI met elkaar van gedachte te wisselen. Een mooi moment om de dialoog aan te gaan en te ontdekken wat er in uw branche mogelijk is!

Boek nu uw Food for Thought sessie

Een goede reden voor een informeel contactmoment met mensen uit uw netwerk: hen uitnodigen voor een bijeenkomst met kennisoverdracht en dialoog. U laat zien dat u zich bewust bent van de veranderende wensen en verwachtingen in de samenleving. U kunt duurzaamheid in de keten niet alleen verwezenlijken en neemt een leidende rol aan, door uw relaties uit te nodigen om met hen te kijken waar u allen naar toe wilt gaan.

Met een Food for Thought sessie zult u uw relaties aangenaam verrassen door het creëren van bewustzijn op het gebied van duurzaamheid; de introductie van een nieuwe richtlijn: ISO 20400 on Sustainable Procurement, en door op creatieve wijze onderlinge banden te versterken.

Boek nu uw Food for Thought sessie

Stel een datum voor!

Graag vernemen wij van u wanneer wij voor u een Food for Thought mogen komen verzorgen. Neemt u hiervoor contact met ons op!