Bron: southcentraltrainingcente.org

Ga direct aan de slag met Sustainable Procurement, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen, door deel te nemen aan een van onze trainingen.

Behalve trainingen staan bij events ook vergaderingen. Deze zijn niet altijd openbaar, maar neemt u toch een kijkje. Indien u bijvoorbeeld vragen of opmerkingen heeft over de vergaderingen van de normcommissie Sustainable Procurement, of last-minute wil aansluiten bij deze commissie, neem dan contact op.
Naast trainingen en vergaderingen zijn ook “overige bijeenkomsten en congressen” m.b.t. Maatschappelijk Verantwoord Inkopen vermeld.

Indien u vindt dat een interessant event mist, of u heeft behoefte aan een evenement, laat dit dan weten. Bedankt!

NB. Als dienst proberen we een volledig overzicht te geven m.b.t. MVI gerelateerde events. Aangezien wij hiervoor soms aangewezen zijn op informatie die online beschikbaar is, verwijzen wij door naar de organisatoren en raden u aan hen te raadplegen voor de laatste updates.

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

ISO 20400 Sustainable Procurement – na 4 jaar hard werken kunnen we eindelijk de lancering van de richtlijn aankondigen. Tijdens de vergadering in december 2016 is in Brazilië namelijk unaniem gestemd voor de afronding van richtlijn ISO 20400 on Sustainable Procurement!

Aan de finishing tough van het document wordt momenteel gewerkt en wij zullen de richtlijn op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) op 18 mei 2017 in Nederland introduceren!

Hier zijn we blij mee. Eindelijk kunnen we dan echt aan de slag met Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. Een internationale richtlijn die ervoor zorgt dat er een level playing field is wanneer er over het begrip gesproken wordt. Natuurlijk zijn er nog veel stappen te zetten, maar deze afronding en introductie, betekent:

tijd voor een feestje!

De lancering van richtlijn ISO 20400 Sustainable Procurement in Nederland! 

Zorg dat u erbij bent, dus save the date!

Meer info mbt het programma, aanmelding en locatie volgt.